3 augustus 2022; Rondje kavelpad Team AgroNL

Rondje kavelpad

Dit jaar deed ik voor het eerst mee aan Rondje Kavelpad. Dit is een intitiatief van TeamAgroNL om burgers een kans te geven om bij een boer het bedrijf te bekijken.
Ik ben 1 van de meerdere landbouwbedrijven die op een avond hun bedrijf openstellen voor geïnteresseerde burgers. De actie #rondjekavelpad van Team Agro NL is bedoeld voor iedereen die wel eens wil zien en horen hoe het er echt op een boerenbedrijf aan toe gaat. Bezoekers krijgen van de boer en/of boerin een rondleiding over het bedrijf en de ‘kavel’.
Op mijn bedrijf kwamen op een zwoele zomeravond 5 geïnteresseerden af. We hebben een rondje langs onze akkerbouwgewassen gemaakt. Ik heb uitgelegd hoe onze gewassen geteeld worden. Er werden veel goede vragen gesteld over hoe wij onze bedrijfsvoering doen.

De deelnemende bedrijven in 2022.

 

3 augustus 2022; Rondje kavelpad Team AgroNL