Pieperquiz

Over een aantal weken gaat de 10e Pieperprijsvraag van start! Deze jubileumeditie laten we niet zomaar voorbijgaan. We gaan er een feestelijk tintje aan geven. Voorafgaand aan de prijsvraag gaan we op 26 mei een online Pieperquiz organiseren. Inschrijven kan vanaf 5 mei! Wees er snel bij, want er is slechts ruimte voor 50 deelnemers. De winnaar gaat er met de felbegeerde Harrysfarm bodywarmer vandoor!

Wanneer de Pieperprijsvraag exact van start gaat is lastig te zeggen. Het is altijd even afwachten wanneer de piepers de schuur verlaten. Waarschijnlijk pas in juni deze keer. In het kader van het 10-jarig bestaan van de Pieperprijsvraag zal de uitslag deze keer online te volgen zijn.

Klik op de afbeelding hieronder om je aan te melden voor de prijsvraag.

Pieperquiz-schrijf-je-nu-in_-Harrysfarm-akkerbouw-Swifterbant-Flevoland-5 mei 2021-pieperquiz-