21 januari 2020; studenten Aeres

Studenten Aeres

Regelmatig ontvang ik studenten van de Aeres Hogeschool te Dronten. Ze moeten van een agrarisch ondernemer een bedrijfsplan of teeltplan maken. Hier wordt ik vaak door studenten voor benadert. Dat is leuk en voor mezelf ook leerzaam. Ze gaan iets uitzoeken wat toepasbaar is op je eigen bedrijf. Dat kan zijn een nieuwe teelt, het onderzoeken wat je kunt doen aan bijvoorbeeld een ziekte, investering in nieuwe machine etc.

De studenten hebben dit dit jaar voor mij een bedrijfsanalyse met supply-chain gemaakt en een verslag over duurzaamheid als verdienmodel. De studenten moesten deze verslagen maken als opdracht voor de Sector Oriëntatie & Bedrijfskunde van de deeltijdopleiding Ondernemerschap. De studenten hebben een mooie poster gemaakt. Aan de hand van de poster hebben de studenten deze op school gepresenteerd. Uiteindelijk hebben ze hiervoor een mooi cijfer gekregen.

21 januari 2020; studenten Aeres