6 maart 2015; impressie open dag Harrysfarm

6 maart 2015; impressie open dag Harrysfarm

6 maart 2015 werd in samenwerking met DLV adviseurs na aanleiding van de vorig jaar nieuw gebouwde bewaarplaats voor aardappelen en uien een open dag georganiseerd. Van 13.00 tot 20.00 uur kon men ons bedrijf bezoeken. Zo kon de nieuwe bewaarplaats bekeken worden, er was in de uienbewaring een standhoudersbeurs van 32 bedrijven aanwezig, er waren drie interessante lezingen en er kon zelfs ook nog een helicoptervlucht gemaakt worden over de omgeving rondom Harrysfarm. De open dag was een groot succes. Tussen de 500 en 600 mensen kwamen ons bedrijf bezoeken. Ook veel mensen die ik via twitter heb leren kennen kwamen een kijkje nemen. Deze kwamen vanuit heel Nederland ons bedrijf bezoeken. In de schuur was het gezellig druk. Diverse bedrijven waar Harrysfarm contacten mee heeft hadden een standje. Luimes AV uit Emmeloord heeft de bewaring helemaal voorzien van de mooie sfeerverlichting en geluid met scherm voor de lezingen. De bezoekers konden hun auto’s parkeren langs de weg. Was door de drukte soms wel een paar honderd meter lopen. Gelukkig was het weer perfect. De catering werd verzorgd door HJ Partyservice uit Dronten. Aerial Service Holland verzorgde tegen betaling helicoptervluchten van 10 minuten. De helicopter heeft tot ca.16.40 gevlogen om daarna weer voor donker huiswaart te vliegen richting Zierikzee. Om 14.15 werd door Harrie Versluis een lezing over het toekomstige bewaren van uien gehouden. In een apart gemaakt zaaltje in de schuur werden de lezingen gehouden. Om 15.15 gaf Raphael Hoogvliets een lezing over hoe we de kloof tussen boer en burger moeten dichten. De laatste lezing om 16.15 werd gehouden door Raymond Klaassen van Omroep Flevoland. Studenten van CAH Vilentum waren aanwezig om enquetes uit te delen onder agrariers. Slimme actie want die waren er volop aanwezig. Tot 19.00 uur bleef het nog gezellig druk in de schuur waarna rond 20.45 uur de laatste standhouder vertrok.

DJ Marc Bakker uit Emmeloord maakte er met de muziek en sfeerverlichting van Luimes AV er een prachtige afterparty van.
Al met al voor ons een indrukwekkende en nooit te vergeten dag. Veel positieve reacties en we mochten ook nog veel leuke kadootjes, foto’s op canvas, bloemen etc etc in ontvangst nemen. Aan een ieder die deze open dag mogelijk heeft gemaakt, hartstikke bedankt !!!!!