Webiste gemaakt voor Plantcoaching

Webiste gemaakt voor Plantcoaching

Voor Philip Kroes eigenaar van Plantcoaching B.V. heb ik een website mogen maken. PlantCoaching B.V. biedt bemestings-technologieën ter ondersteuning van duurzame en winstgevende exploitatie voor agrarische telers.
FarmCoaching B.V. heeft afgelopen jaar veel ervaring op gedaan met het exporteren van consumptie aardappelen binnen en buiten europa. Na vele bezoeken aan de UK is FarmCoaching in contact gekomen met de producten van EcoCulture en BionatureUK en was onder de indruk van technologie en prestatie van de diverse producten. Met name op het gebied van kwaliteit, weerbaarheid, bewaarbaarheid, homogeniteit van de vruchten en verbetering van de schil.

PlantCoaching B.V. is distributeur voor de Benelux en Duitsland voor de producten van EcoCulture Biosciences S.L., Bionature UK Ltd en PlantCoaching B.V.. De producten zijn een handelsmerk van Ecoculture Biosciences S.L.