8 december 2013; weekoverzicht

8 december 2013; weekoverzicht

Een rustig weekje achter de rug met o.a. een regiobijeenkomst van Stichting Veldleeuwerik. Het is rustig op ons akkerbouwbedrijf. De landwerkzaamheden zijn achter de rug. Machines zijn ook al grotendeels schoongemaakt. Woensdagochtend 4 december hadden we met onze regiogroep Veldleeuwerik de laatste bijeenkomst bij een collega akkerbouwer. Deze vertelde over zijn gemaakte duurzaamheidsplan. Leuk om te horen hoe ieder zijn eigen ideeën heeft over de ontwikkeling van zijn bedrijf. Tijdens zo’n bijeenkomst komt er een goeie discussie los. Het tarwezaad wat 2 weken geleden gezaaid is kiemt volop. De achterstand is wel al groot met het perceel wat eind oktober is gezaaid. Komende week een paar vergaderingen en een opendag om te bezoeken en wat klusjes te doen op en rond het erf. De week is dan ook weer zo voorbij.

8 december 2013; weekoverzicht