4 februari 2013; omroep Max op bezoek

4 februari 2013; omroep Max op bezoek

Maandagmorgen 4 februari heeft Omroep Max opnamen gemaakt op ons bedrijf met als thema uien. Na aanleiding van het nieuws over prijsafspraken in de plantuien werd ik die ochtend door StudioMax live benaderd. Ze zochten een uienteler waar ze mochten filmen. Via een collega teler uit Biddinghuizen en internet kwamen ze bij mij terecht. Fleur Bok van studio Max live heeft een item, Fleur op lokatie. Elke dag is dit weer wat anders en deze keer ging het dus over de uien. Elke werkdag rond 12.30 op Nederland 1 word er een ander actueel onderwerp uitgezonden. Ze waren rond 10.30 uur bij ons op het bedrijf en de uitzending was om 12.30 op TV. Via 3G netwerk hebben ze de beelden in ca. 11 minuten naar Hilversum gestraald. Daar is de video verder bewerkt en ingekort tot een resultaat wat op TV te zien is. Na afloop van het interview gingen ze nog opnames maken bij DLV in Dronten. Tja zo kom je dus in een paar weken tijd wel heel veel op TV. Achteraf vond ik de reportage wat te zien is in het programma niet echt sterk. Ze snapten volgens mij zelf niet waar het nou over ging. Maar het was wel een leuke ervaring om mee te maken. Mooie bijkomstigheid was de leuke vrouw die me interviewde. Verder was ik wel tevreden over het resultaat van het interview.

4 februari 2013; omroep Max op bezoek

4 februari 2013; omroep Max op bezoek

Omroep Max met interviewster Fleur Bok.