1 februari 2013; website voor Piepersrooien gemaakt

1 februari 2013; website voor Piepersrooien gemaakt

Voor René Cobussen uit Horssen heb ik de website “Piepersrooien” mogen maken. René Cobussen heeft een loonbedrijf in Horssen met als hoofdactiviteit aardappels rooien met een Dewulf 3060 bunkerrooier. Tevens doet René Cobussen nog andere werkzaamheden zoals, aardappels poten, beregenen, transport, ruggen frezen en uien laden. René Cobussen heeft afgelopen winter zelfs voor de boeren in Engeland aardappels gerooid. Nu is het wachten op beter weer in Engeland zodat hij weer terug kan om de Engelsen te helpen. Er zitten daar nog steeds aardappels van oogst 2012 in de grond. Op de website van Piepersrooien staan veel foto’s over het rooien in Engeland. En dat het niet vanzelf ging is daarom ook goed te zien.