31 januari 2013; Nu ook een Harrysfarm app

31 januari 2013; Nu ook een Harrysfarm app

In samenwerking met Appsforfarming is er nu ook een Harrysfarm App.
Ruim een jaar geleden kwam ik met een plan om een app te ontwikkelen voor ons akkerbouwbedrijf. Een app over het akkerbouwbedrijf, wat gebeurt daar zoal. Ik ben me gaan verdiepen in de materie die nodig is om een app te maken. Dat is toch niet zo eenvoudig als ik dacht. Ik kwam in contact met Appsforfarming. Dit bedrijf inmiddels al bekend in de Agrarische sector met o.a. de Grower App is ambitieus en heeft de kennis in huis om een app te ontwikkelen. Na een goed gesprek met Appsforfarming heb ik in de zomer van 2012 besloten om de App samen met hen te gaan ontwikkelen. Samen hebben we gebrainstormt hoe zo’n app er uit moet komen te zien. Het idee was om een plattegrond van het bedrijf te hebben waarop men kan klikken en dan op het betreffende deel van de boerderij komt met info, foto’s en video’s. Ook de windmolen en het weerstation zijn niet vergeten. Tevens is er een button voor Stichting Veldleeuwerik waar ik aan mee doe. Word op bedrijf geklikt dan kom je op het erf met info over de gebouwen en over ons. Verder word er een blog bijgehouden, de twitterberichten, weerinfo en het recente akkerbouw- en markt nieuws zijn ook in de app aanwezig. Ik zou zeggen download de app uit de Appstore of Play store van Google. Zoek op Harrysfarm. Hij is gratis te downloaden.

31 januari 2013; Nu ook een Harrysfarm app

31 januari 2013; Nu ook een Harrysfarm app 31 januari 2013; Nu ook een Harrysfarm app 31 januari 2013; Nu ook een Harrysfarm app 31 januari 2013; Nu ook een Harrysfarm app