3 oktober 2012: Veldleeuwerikbijeenkomst bij ons thuis

Woensdagmorgen 3 oktober is er bij mij een bijeenkomst geweest van de Stichting Veldleeuwerik. Door de regen van woensdagmorgen kon de regiobijeenkomst doorgaan. Ik zit met 12 andere akkerbouwers in een groep. Elke maand komen we bij elkaar en elke keer weer bij iemand anders. Onder het genot van een lekkere bak koffie met koek word er een duurzaamheidsplan besproken en andere actuele zaken betreffende duurzaamheid besproken. Deze keer was de bijeenkomst bij mij. En werd ook het duurzaamheidsplan van mij besproken. Iedereen kan dan kritische vragen stellen waarom ik dit plan zo gemaakt heb. Onze regiocoordinator Anna leid de discussie. Het is elke keer weer heel interessant om te horen van een ieder hoe hij of zij tegen bepaalde onderwerpen aankijkt.

Op de website van Stichting Veldleeuwerik staat nog duidelijker beschreven hoe het maken van een duurzaamheidsplan in zijn werk gaat.