23 december 2023; Lichtjestour

Lichtjestour 2023

Dit jaar hebben we weer mee gedaan aan de Lichtjestour in de Gemeente Dronten. Op 3 zaterdagavonden in december hebben we in Swifterbant 9 december, Biddinghuizen 16 december en tot slot 23 december in Dronten meegedaan.
Samen met mijn schoonzoon hebben we onze Steyr 6150 Impuls trekker volgehangen met verlichting. Een heel werkje, maar dan heb je ook wat.

23 december 2023; Lichtjestour

De lichtjestour startte deze avonden om 19.00 uur, waar we een route van ca. 9 km door de dorpen reden. Veel enthousiaste mensen, van jong tot oud, langs de kant bewonderden de vele verlichtte tractoren. In Dronten deden er maar liefst 100 verlichte trekkers mee.

In elk dorp was een grote wisselbeker te winnen voor de mooiste verlichte trekker. In Biddinghuizen werden wij verkozen tot mooiste verlichte trekker.



Op Tweede Kerstdag avond ben ik samen met mijn zwager nog naar mijn ouders, die nu in verzorgingshuis Marant Hoeve te Kraggenburg wonen, gereden. De bewoners en verzorgsters van het verzorgingshuis vonden het heel mooi en genoten er erg van.

23 december 2023; Lichtjestour