Harrysfarm Jaarkalender 2024.

Harrysfarm Jaarkalender

Harrysfarm brengt al een aantal jaren een jaarkalender uit met prachtige foto’s van de werkzaamheden die jaarrond op ons bedrijf worden gedaan. Voor velen inmiddels een collectors item. Ook dit jaar brengen we weer een jaarkalender uit.

Ditmaal gaan we terug in de tijd en breng ik een kalender uit met een mooie weergave van het bedrijf toen het nog van mijn vader was. We gaan terug naar de jaren zeventig en tachtig. Toen de Fiat tractoren nog volop over onze akkers reden.

Het calendarium is overzichtelijk en biedt ruimte voor aantekeningen. Kortom: wederom een prachtige kalender om op te hangen in huis, kantine of kantoor.

Kerst

Geef een Harrysfarm kalender cadeau! De kalender van Harrysfarm is een mooi geschenk voor onder de kerstboom of in het kerstpakket van jouw werknemers. Wij zorgen ervoor dat de kalenders op tijd bij je in huis zijn. Overigens kun je de kalenders ook op afspraak afhalen bij Harrysfarm in Swifterbant of bij StudioTof! in Dronten.

Klik hier voor meer info en bestellen.