5 juli 2021; Pieperprijsvraag 2021

Pieperprijsvraag 2021 gestart

10e editie van de Pieperprijsvraag.
Raad de hoeveelheid bruto kilogram aardappelen!

Tot en met donderdag 15 juli 12.00 uur loopt de Pieperprijsvraag.
Doe mee via www.pieperprijsvraag.nl

Doe nu mee en win de felbegeerde Harrysfarm Pieperprijsvraagbeker, de Harrysfarm bodywarmer of één van de drie geldprijzen beschikbaar gesteld door onze sponsor Omnivent.

5 juli 2021; Pieperprijsvraag 2021

Wat houdt de Pieperprijsvraag in?
Raad op de foto’s de totale hoeveelheid bruto kilogram aardappelen die nog in de schuur liggen. Bruto wil zeggen, aardappelen incl. iets grond, loofjes, verkeerde aardappelen etc.
Tip !! Bekijk ook de videotrailer hieronder. Daarin is de te raden hoeveelheid aardappelen ook te bekijken.

Op 15 juli om 12.00 uur stopt de prijsvraag. ’s Avonds om 21.00 uur wordt de uitslag bekend gemaakt via Twitter en zal later ook op o.a. Facebook verschijnen. Wie het dichtst bij de hoeveelheid komt of precies raadt wint een Harrysfarm bodywarmer en de felbegeerde Harrysfarm beker. Natuurlijk komt Harry zelf de prijs overhandigen.*

5 juli 2021; Pieperprijsvraag 2021

Extra prijzen ter ere van het 10-jarig bestaan

  • We zijn verheugd dat onze sponsor Omnivent weer drie geldprijzen beschikbaar heeft gesteld! De winnaar ontvangt ook nog eens een menubon ter waarde van 150 euro. De tweede prijs een menubon ter waarde van 100 euro en de derde prijs een menubon ter waarde van 50 euro.
  • Weevers Swifterbant sponsort 3 Steyr miniatuur trekkers.
  • APF-Eriva sponsort 2 goodiebags, in beide goodiebags zit een restaurantbon t.w.v. 25 euro.
  • Heilbron sponsort 1 goodiebag met diverse spulletjes.
  • Power to the Pieper geeft 3 kookboeken ‘Zo Gepiept’ van Samuel Levie weg. De kookboeken staan boordevol met allerlei aardappelgerechten.
  • Harrysfarm geeft een BoerBurgerBoek weg.

NIEUW!!! Doe  nu mee als team en win een rondleiding op Harrysfarm
De Pieperprijsvraag viert haar 10e verjaardag en daarom kun je nu ook mee doe als team. Een team bestaat uit 4 personen en raadt met elkaar het juiste gewicht. Het team dat wint krijgt een rondleiding op Harrysfarm en langs de gewassen van Harrysfarm. Tijdens de rondleiding wordt een overheerlijke streeklunch geserveerd. Dus doe mee!

*Lees vooral de spelregels!

5 juli 2021; Pieperprijsvraag 2021