9 februari 2019; onderhoud Steyr trekkers

Steyr tractoren onderhoudsbeurt gehad

De 3 Steyr tractoren, de 9105, 6140 en 4130, van ons akkerbouwbedrijf hebben een trekkertest ondergaan bij mechanisatiebedrijf Weevers in Swifterbant. Bij zo’n trekkertest komen eventuele storingen wel naar boven. Van 2 trekkers bleek dat de accu’s aan vervanging toe waren. De 6140 heeft geen onderhoudsbeurt gehad, maar alleen een trekkertest. Deze trekker heeft een jaar eerder zijn onderhoudsbeurt gehad.

Tevens is de Trimble GPS software bijgewerkt.

De CHD spuitmachine is ook door Weevers nagekeken. De membranen en kleppen van de pompen zijn vervangen en verder zijn er nog wat andere dingen aan de spuitmachine gedaan. Voordat het nieuwe seizoen vanaf maart weer losbarst is het wel belangrijk dat alles goed werkt.

9 februari 2019; onderhoud Steyr trekkers

4 december 2018; schoonmaak machines 4 december 2018; schoonmaak machines