22 december 2018; Lichtjestour Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten

Lichtjestour 2018

De drie evenementenstichtingen De IJsvogel (Biddinghuizen), De Klokbeker (Swifterbant) en STADronten organiseren gezamenlijk in december de Lichtjestour Dronterland.

Net als vorig jaar deed Harrysfarm ook dit jaar mee aan de Lichtjestour georganiseerd door STADronten. Vorig jaar was de lichtjestour een groot succes. Veel verlichte tractoren zorgden voor een mooie kerstsfeer in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.
Harrysfarm reed in 2017 mee met 1 trekker in Swifterbant en Dronten. Dit jaar reed Harrysfarm naast Swifterbant en Dronten ook mee in Biddinghuizen.
14 december werd er gestart in Biddinghuizen, 15 december in Swifterbant en Dronten sloot de Lichtjestour af op zaterdagavond de 22e december.

Samen met de vriend van onze dochter, Albert zijn we druk geweest om de Steyr 6140 mooi te verlichten. Lichtslangen, ledstrips een hoop batterijen en wat timmerwerk verder hebben we de trekker mooi kunnen verlichten.


Vergeleken met 2017 deden dit jaar nog meer mooie verlichte trekkers mee. Per avond reden er zo’n 45-50 trekkers mee. Langs de routes in de dorpen was er veel belangstelling voor de verlichte trekkers. Een prachtig initiatief van de 3 dorpen wat nog kan uitgroeien tot iets veel mooiers.


Hieronder video van de Lichtjestour door Dronten


Alle reportages van de Lichtjestour gemaakt door de Drontenaar zijn hier te vinden.

Hieronder een video gemaakt door de Drontenaar van de tour in Biddinghuizen.


 

Hieronder een video impressie van de verlichte tour in 2017.