Pieperprijsvraag 2016

Pieperprijsvraag komt er aan.

Het heeft even geduurd maar de zesde Pieperprijsvraag van Harrysfarm komt er aan.  Woensdagavond 12 juli rond 21.00 uur start de zesde editie van de Pieperprijsvraag. Dan publiceer ik de foto’s met de te raden hoeveelheid. Dus zet 12 juli in jullie agenda en ding mee naar de Pieperprijsvraag bokaal en bodywarmer.

Hieronder alvast de trailer.

Wat houdt de pieperprijsvraag ook al weer in?
Raad op de foto’s de totale hoeveelheid bruto kilogram aardappelen die nog in de schuur liggen. Bruto wil zeggen, aardappelen incl. iets grond, loofjes, verkeerde aardappelen etc. Zodra bekend is wat de hoeveelheid bruto kilogrammen zijn, stopt de prijsvraag en wordt de uitslag op een nader te bepalen tijdstip in de avond op Twitter en Facebook bekend gemaakt. Wie het dichtst bij de hoeveelheid komt of precies raadt wint een Harrysfarm bodywarmer en een prachtige Pieperprijsbokaal. Natuurlijk komt Harry zelf de prijs overhandigen.

Afgelopen jaar deden er een recordaantal van 558 deelnemers mee aan de prijsvraag. Deelnemers deden mee via twitter, facebook en een enkele via de mail.

Johan Barendregt uit Schermerhorn mag zijn titel gaan verdedigen. De vorige winnaars uit eerdere jaren kwamen uit Flevoland, Zeeland, Zuid-Holland en Drenthe.

1 juni 2016: uitreiking prijzen Pieperprijsvraag 2016

De uitreiking op het gras voor de Noord Hollandse stolp woning.


1 juni 2016: uitreiking prijzen Pieperprijsvraag 2016

De beker en bodywarmer in de VW Transporter.