De homepage van Harrysfarm

2 mei 2017; nieuwe website online

Dinsdagmiddag 2 mei rond het middaguur is de vernieuwde website van Harrysfarm online gegaan.  Harrysfarm eind jaren negentig ontstaan, was weer eens toe aan een metamorfose. De oude website voldeed niet meer aan allerlei eisen vooral qua beveiliging.

StudioTof! uit Dronten is gevraagd om eens te bekijken wat er mogelijk is.  StudioTof!  heeft eerst van de vorige website een analyse gemaakt en op basis daarvan heeft StudioTof! een voorstel gedaan. Naast het nieuwe ontwerp moest er ook heel veel content (artikelen en foto’s) overgezet worden naar de nieuwe website. Een hele klus. Uiteindelijk met een mooi resultaat. Heel erg veel dank aan StudioTof! voor het resultaat waar ik heel tevreden mee ben. Harrysfarm kan er weer een aantal jaren tegenaan met deze website.

 

Harrysfarm-Swifterbant-Flevoland-2 mei 2017-nieuwe website-studiotof-image001

Mieneke van StudioTof! overhandigt ter gelegenheid van de nieuwe website Harry een lekkere slagroomtaart

Harrysfarm taart


Om nog eens te lezen hoe Harrysfarm is ontstaan dat kan hier.

Voor de bezoekers zal de navigatie even wennen zijn, maar dat gaat in de loop van de tijd vanzelf wennen.

Om de twitter berichten goed te kunnen bekijken zit rechtsboven in de site een twittericoon waarop men kan klikken en de tweets van Harrysfarm zichtbaar worden. Tevens staan daar ook nog meer iconen waarop Harrysfarm zich presenteert aan het publiek, waaronder youtube en instagram.

Wat zeker eens interessant is om te bekijken op de nieuwe site is de Flipboard magazines van Harrysfarm. Harrysfarm heeft interessante tweets van zijn twitter volgers geselecteerd en gepresenteerd in mooie magazines gemaakt met Flipboard.

Dit jaar kan men zich ook abonneren op een nieuwsbrief. Deze word komende zomer voor het eerst uit gebracht. Abonneren op de nieuwsbrief kan hier.