30 maart 2017; twee vrachten pootgoed gehaald

30 maart 2017; twee vrachten pootgoed gehaald

Donderdag 30 maart 2017 heb ik alvast 2 vrachten met Eurostar pootgoed gehaald bij De Schutter Service B.V. uit Dronten. Het pootgoed staat bij De Schutter Service B.V. in kisten. De kisten met het pootgoed worden in een stortbak gekanteld waarna ze via een transportband de wagen opgaan.

Bij het ophalen van de tweede vracht kreeg de trekker een Case Maxxum, die van mijn collega is, een storing. Hierdoor kon ik niet voor of achteruit meer. Weevers uit Swifterbant gebeld voor service. In de tussentijd met de heftruck de trekker vooruit geduwd zodat we de wagen vol konden laden. De storing viel mee. Een defecte zekering was de oorzaak.

Ik moet nog 1 vracht pootgoed halen bij de Kubbe BV te Biddinghuizen. Deze haal ik pas op als ik een wagen leeg gepoot heb.  Als het weer het toelaat wil ik over een week de aardappels poten.