25 mei 2016: winnaar pieperprijsvraag

Johan Barendregt uit Noord-Holland is winnaar geworden van de 5e Harrysfarm #pieperprijsvraag 2016.

Johan Barendregt, akkerbouwer in Schermerhorn was 1 van de dit jaar 558 record aantal deelnemers. Vanuit alle provincies uit Nederland werd er een gokje gewaagd. Zelfs uit het buitenland. De aanmeldingen kwamen dit jaar vooral via Facebook, 306 .Via twitter – waar het 4 jaar geleden begon – 230 deelnemers. De rest heeft zich via e-mail aangemeld.  De winnaar heeft zich via twitter aangemeld.

Op de 3 vrachtwagens ging uiteindelijk 86760 kg. Johan zat er maar 20 kg naast. Niels Danenberg ook uit Noord-Holland werd 2e en zat er maar 29 kg naast. Geo van der Putte uit Flevoland zat er maar 30 kg naast en werd derde.

Woensdagavond 25 mei heb ik bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is.