14 april 2016: pootgoed halen

14 april 2016: pootgoed halen

Vandaag 3 vrachten pootgoed gehaald bij De Schutter Service in Dronten. Vandaag 22440 kg pootgoed gehaald bij De Schutter Service in Dronten, goed voor 9 ha consumptie aardappelen. Dit jaar poot ik het ras Ramos. Het pootgoed staat gekoeld opgeslagen bij De Schutter Service en is aangekocht via APF Holland B.V.

Meer info over De Schutter Service B.V. klik hier.

Het pootgoed kan net niet op twee wagens, dus heb ik het pootgoed verdeeld over 3 wagens. Het is ca. 13 km rijden voordat we bij De Schutter Service zijn. 3 maal heen en weer rijden dus, maar dat is in een Steyr 6140 CVT trekker geen straf. 😉  Ik laat het pootgoed op de wagens staan in de schuren op Harrysfarm. Hopelijk kunnen we ze dan eind volgende week poten.

Meer info over Rhizoctonia klik hier.