9 augustus 2013; Harrysfarm vanuit de lucht

9 augustus 2013; Harrysfarm vanuit de lucht

Vrijdag aan het eind van de dag een helikoptervlucht vanaf Vliegveld Lelystad over ons bedrijf gemaakt.
Vorig jaar voor mijn verjaardag deze vlucht als kado gekregen van mijn vrouw en kinderen. Nu was het eindelijk zover. Rond deze tijd is het erg mooi vanuit de lucht. De tarwevelden zijn mooi geel en ook de akkerranden die volop in bloei staan zijn goed vanuit de lucht te zien. Met deze helikopter gingen we de lucht in. Heli Holland verzorgde de vlucht. We vlogen een rondje van 30 minuten. Naar ons bedrijf en via Dronten en Biddinghuizen weer terug. De helikopter vliegt op een hoogte van 200 meter en heeft een maximale snelheid van 130 km/uur. We vlogen een rondje van 30 minuten. Naar ons bedrijf en via Dronten en Biddinghuizen weer terug. De helikopter vliegt op een hoogte van 200 meter en heeft een maximale snelheid van 130 km/uur. Het was een prachtige ervaring om dit een keer te doen.