8 april 2013; Pieperprijsvraag 2013

8 april 2013; Pieperprijsvraag 2013

Na het grote succes van vorig jaar schrijf ik ook nu weer een aardappelprijsvraag uit. Vorig jaar deden er ruim 120 deelnemers mee aan de prijsvraag. Ook nu is de vraag weer, hoeveel aardappelen liggen er nog op de foto in de schuur. Ze kunnen op 1 vrachtwagen. De aardappels gaan naar Duitsland, kan belangrijk zijn i.v.m. maximaal toelaatbaar gewicht vrachtwagen. Het gaat om netto aardappelen minus grond en voer (aardappelen die kapot, groen etc zijn.) Geef je gewicht door via reactie hieronder of via twitter en vermeld dan #aardappelprijsvraag. Je kunt maar eenmaal een schatting doen. Pas als ik de bon heb met het gewicht sluit de prijsvraag. (ca. 1 week). Op de 2 foto’s onder liggen de aardappelen. Doordat het achterin de schuur donker is misschien moeilijk te zien, maar dat is niet anders. Vorig jaar kwam de winnaar uit Flevoland. Ben benieuwd of de winnaar nu uit een andere provincie komt.

8 april 2013; Pieperprijsvraag 2013 8 april 2013; Pieperprijsvraag 2013

8 april 2013; Pieperprijsvraag 2013

Ook dit jaar is er weer een bodywarmer te winnen.