29 april 2010; uien afleveren

9 mei 2010; uien en aardappels afgeleverd

Afgelopen week zijn dan alle uien en aardappels afgeleverd. oensdagochtend de laatste uien. Maandag de laatste aardappelen. Maandagnacht 3 mei vanaf 1 uur zijn er 4 vrachtautos aardappels afgeleverd. De opschepmachine en hallenvuller toen naar de uienschuur getransporteerd waarna om 7.30 en 8.30 uur 2 autos uien zijn afgeleverd. De opschepmachine en hallenvuller weer naar de aardappelschuur gebracht waar om 10.00 uur en 12.00 uur de laatste aardappels zijn afgeleverd. 3 maal raden wat er toen weer gebeurde. Inderdaad, weer de opschepmachine en hallenvuller verzetten naar de uienschuur waar om 16.00 en 17.00 uur 2 autos uien werden afgeleverd. Nu kon alles blijven staan. Uiteindelijk tussen het verzetten door nog 3 uur geslapen.
Dinsdag en woensdag het restant van de uien afgeleverd. De aardappel en uienschuur inmiddels weer schoongemaakt. Nu weer lekker veel ruimte in de schuren.