5 mei 2006

5 mei 2006

Voor het frezen heb ik kunstmest gestrooid over de aardappelruggen, waarna ik 3,4 en 5 mei  de aardappelruggen heb opgefreesd.

5 mei 2006

Frezen van de aardappelruggen met een Grimme rijenfrees.


Door het mooie warme weer beginnen de gewassen aan de groei te raken. Door dit warme weer zitten er in het vlas wel veel aardvlooien. Deze kunnen in vlas op jonge kiemplantjes veel schade veroorzaken. Een chemische bestrijding is dan ook nodig. Maar nu is het vlas al goed ontwikkelt zodat een bestrijding niet noodzakelijk is.

5 mei 2006

Aardvlooien.


De laatste weken druk bezig geweest met het ontwikkelen van de website voor de Coöperatieve Verzendhandel. Afgelopen week is de site online gekomen. Zelf teel ik stamslabonen voor de Verzendhandel die later dit seizoen nog gezaaid moeten worden.