3 augustus 2003

3 augustus 2003

2 Augustus is de eerste 7 ha wintertarwe gedorsen. 5,5 ha hiervan is wintertarwe voor de vermeerdering. Deze wintertarwe is in een onderlosser en een container gegaan omdat deze in opslag gaat bij Agrifirm in Emmeloord. De rest van de wintertarwe breng ik zelf met de kipwagen naar een depot van Agrifirm in Swifterbant. Deze wintertarwe gaat het voer in. Alle wintertarwe die ik teel is van het ras Bristol. Maandag 4 Augustus gaat het restant van de wintertarwe gedorsen worden.

3 augustus 2003

Lossen van de wintertarwe uit de kipwagen.

3 augustus 2003

Wintertarwe gaat de onderlosser in.


2 Augustus is ook het vlas in balen geperst.

3 augustus 2003

Vlas in balen persen.

3 augustus 2003

Vlas in balen persen.


De tweede proefrooing van de aardappelen op maandag 28 Juli bracht 39 ton/ha op. De kwaliteit is goed.