11 april 2003

11 april 2003

De gewassen hebben tot dusver de vorst van afgelopen week goed doorstaan. De suikerbieten zaten gelukkig nog net onder de grond. Een suikerbietenplantje wat net boven komt is namelijk heel gevoelig voor nachtvorst. 11 april is een enkel suikerbietenplantje boven gekomen.

11 april 2003

Suikerbieten plantje.


De uien komen er ook aan.

11 april 2003

Uien komen boven.


Deze week is een controleur van NAK Agro langs geweest voor de EUREPGap controle. Alleen de aardappels zijn op mijn bedrijf gecertificeerd voor EUREPGap. Dit is het derde jaar dat ik gecertificeerd word.
De aardappels heb ik nog niet gepoot omdat ik het nog te koud en te vroeg vond om te poten. De weersverwachting voor komende week is veelbelovend.Hoge temperaturen en droog. Aanstaande maandag ga ik dan ook beginnen.