2 juni 2022; Uitreiking Pieperprijsvraag

Uitreiking pieperprijsvraag

Donderdagmorgen 2 juni op een mooie zonnige dag ben ik samen met mijn broer op weg naar Brabant gegaan om de winnaar van de Pieperprijsvraag van 2022 de beker, bodywarmer en gesponsorde prijzen uit te reiken. Ans van Bijsterveldt uit Goirle won dit jaar de Pieperprijsvraag.

Dinsdagavond 3 mei om 21.00 uur werd op twitter de winnaar van de 11e Harrysfarm Pieperprijsvraag bekend gemaakt. Dit jaar deden er vanuit alle provincies 377 deelnemers mee. Verder waren er ook nog 12 deelnemers uit het buitenland die meededen. Totaal 389 deelnemers.

Namens onze trouwe sponsor Omnivent heeft Cor van Maanen de kadobon t.w.v. 150 euro aan Ans overhandigt. Voordat de prijzen overhandigt werden hebben we op het terras onder het genot van koffie met koek met elkaar kennis gemaakt. Daarna konden we overgaan op de prijsuitreiking.


Na de uitreiking kregen we nog een rondleiding over het bedrijf. Samen met haar man Kees runt ze een 42 ha groot akkerbouwbedrijf. Het bouwplan bestaat uit o.a. aardappelen (Fontana), suikerbieten, cichorei en gerst. Het bedrijf ligt op maar een paar kilometer van de Belgische grens. Mooi om te zien dat de gewassen er goed bij staan.

 


Hieronder de uitslag.

3 mei 2022; Uitslag Pieperprijsvraag