2 juni 2020; laatste aardappels afleveren

Pieperprijsvraag 2020

Het jaar is weer omgevlogen. De piepers zijn afgeleverd. Dat betekent dat de pieperprijsvraag er weer aan komt. Inmiddels alweer de 9e editie. Vrijdagavond 5 juni om 20.30 uur kan men weer een gok wagen.

Naast het winnen van uiteraard de pieperprijsvraag ?zijn voor de eerste 3 in het klassement geldprijzen van respectievelijk 150, 100 en 50 euro te winnen dit mede mogelijk gemaakt door Omnivent. Overige sponsors zijn StudioTof! en Countus.

Ga hier naar de Pieperprijsvraag website om mee te doen aan de pieperprijsvraag. Belangrijk lees vooral de spelregels hier in staan nog wat tips.


In onderstaande video is het kort de teelt van de aardappelen in 2019 van poten tot afleveren en uiteindelijk de Pieperprijsvraag. Aan het einde van de video is een kleine sneakpreview te zien van de dit jaar te raden hoeveelheid aardappels.


Hieronder de winnaars van de afgelopen 8 edities.

5 juni 2020; start pieperprijsvraag

Voor meer info over alle pieperprijsvraag edities klik hier.


Hieronder de te winnen beker.

5 juni 2020; start pieperprijsvraag