19 juni 2019; Veldexcursie ISSPA 2019

Veldexcursie ISSPA 2019

Woensdagmorgen 19 juni hebben deelnemers aan de ISSPA 2019 (International Symposium on Soil & Plant Analyses) Harrysfarm bezocht. De ISSPA wordt door de WUR en Eurofins georganiseerd. De deelnemers, ca. 30 in deze excursie, komen uit verschillende landen zoals, Canada, Nieuw Zeeland, VS, China, Ierland etc. Ze komen naar Nederland om allerlei symposiums over de bodem, plantgezondheid etc. bij te wonen en kennis op te doen. Ook worden er excursies voor de deelnemers georganiseerd zoals deze.

19 juni 2019; Veldexcursie ISSPA 2019

Na een korte koffie/thee pauze en een kleine introductie van ons bedrijf zijn we eerst een stukje de kavel op gegaan. Er dreigde namelijk onweer. Net voor het begon te regenen zijn we terug naar de schuur gegaan en is de presentatie van ons bedrijf voortgezet. Er werden door de belangstellenden veel vragen gesteld over de bodem, de ontwatering van onze kavels etc.


19 juni 2019; Veldexcursie ISSPA 2019