18 november 2017; Japanners op bezoek

Japanners op bezoek

Zaterdagmiddag 18 november hebben 3 Japanners Harrysfarm bezocht. Na aanleiding van een eerder bezoek een aantal jaren geleden van een aantal Japanners werd ik weer gevraagd of ik nu deze 3 Japanners wilde rondleiden. Via Facebook heb ik nog contact met 1 van deze Japanners. Deze Japanners komen uit Hokkaido. Hokkaido is de meest noordelijke regio op de vier grote eilanden van Japan.  Twee van de Japanners zijn daar akkerbouwer en verbouwen ook o.a. aardappelen en suikerbieten. Ze waren erg nieuwsgierig hoe wij akkerbouw bedrijven in Nederland. Er was een tolk aanwezig die het Nederlands naar het Japans vertaalde. Gelukkig konden ze ook wel wat Engels. Al met al zijn  3 uur geweest. Als dank werd ik getrakteerd op een  Japanse likeur, koekjes en chips.