29 mei 2015; uitreiking beker pieperprijsvraag

29 mei 2015; uitreiking beker pieperprijsvraag

Vrijdagmiddag 29 mei is de Pieperprijsvraag beker uitgereikt aan Freddy Dekker van Gromes Plender. Dit gebeurde op het terrein van Gromes Plender in IJsselmuiden. Freddy Dekker was de gelukkige winnaar van de 4e editie van Harrysfarm Pieperprijsvraag. Vorige week was de live bekendmaking van de prijsvraag te volgen op twitter waar ruim 400 deelnemers meedongen naar de felbegeerde beker en bodywarmer. Freddy zat er uiteindelijk het dichtst bij in de buurt van de te raden 75880 kg. Freddy Dekker zelf woont in Spier (Drenthe). Freddy is inmiddels 4 jaar werkzaam bij Gromes Plender en is daar vertegenwoordiger.GROMES-PLENDER houdt zich voornamelijk bezig met aankoop en verkoop, transport, innemen, opslaan en overslaan, bewerken en verwerken, het uitvoeren van proefnemingen en de verspreiding van meststoffen. Daarnaast verhuurt GROMES-PLENDER tanks, containers en overig materiaal en voert het bedrijf loonwerkzaamheden uit.

Na afloop van koffie en de uitreiking nog een uitgebreide en interessante rondleiding over het bedrijf gehad.
GROMES-PLENDER werkt vanuit twee vestingen, namelijk te IJsselmuiden in Overrijssel en Wognum in Noord-Holland. (Bron website : Gromes Plender).