22 mei 2015; winnaar 4e editie pieperprijsvraag bekend

22 mei 2015; winnaar 4e editie pieperprijsvraag bekend

De laatste aardappels zijn donderdagochtend 21 mei afgeleverd. Dat leverde 3 vrachten op die naar Agrarfrost te Duitsland zijn gegaan. De brutogewichten van deze vrachten zijn bekend. De winnaar nu dus ook. De 4e editie van de Harrysfarm pieperprijsvraag leverde een record aantal deelnemers op. Zelfs iets meer dan een verdubbeling ten op zichte van de editie van vorig jaar, namelijk 408. Via Twitter, Facebook, mail en zelfs via Linkedin kwamen pogingen uit het hele land en zelfs nog uit Belgie en Canada om de hoeveelheid te raden voorbij. De verdeling over de Social Media kanalen is als volgt:
Twitter 266 deelnemers
Facebook 130 deelnemers
Mail 11 deelnemers
Linkedin 1 deelnemer
3 vrachten zijn er weg gegaan. De eerste vracht woog 30040 kg. De tweede vracht woog 29120 kg en de laatste woog 16720 kg. Een totaal van 75880 kg bruto gewicht. Het gewicht is net niet geraden maar er is wel een winnaar die er het dichtste bij zat. En dat is wel de heer Freddy Dekker uit het Drentse Spier. De beker gaat dit keer naar Drenthe en tevens een mooie Harrysfarm bodywarmer. Gefeliciteerd Freddy. Freddy deed een poging via Facebook en gokte 76000 kg. Hij zat er maar 120 kg naast.
Tweede werd Carina Rademaker uit Biddinghuizen, de derde plaats werde gedeeld door Remco Trouw uit Dronten, Stijn Derks uit Beuningen en Patrick Roes.

22 mei 2015; winnaar 4e editie pieperprijsvraag bekend

22 mei 2015; winnaar 4e editie pieperprijsvraag bekend