4e editie Harrysfarm pieperprijsvraag 2015

18 mei 2015; tussenstand pieperprijsvraag

Hemelvaartsdag 14 mei is de 4e editie van de Harrysfarm Pieperprijsvraag gestart. Met tot op dit moment een record aantal deelnemers die kans maken op de felbegeerde Harrysfarm Pieperprijsvraag Beker. Tot Maandag 18 mei 19.26 uur hebben al 357 mensen een poging gedaan om de hoeveelheid aardappelen die nog in de bewaring liggen te raden. De meeste deelnemers komen uiteraard uit Nederland en vanuit elke provincie. Flevoland heeft als provincie de meeste deelnemers. Verder een paar uit Belgie, Duitsland en zelfs Canada. De meerderheid heeft zich opgegeven via Twitter namelijk 235, daarna Facebook met 115 deelnemers, 5 via Email en 1 via Linkedin. Opvallend is dat er ook mensen zijn die dezelfde hoeveelheid opgegeven hebben. Let op !! , de spelregel is wel bij gelijke stand dat de eerste die zich aangemeld heeft wint. Er is maar 1 winnaar. In 2012 deden 125 deelnemers mee, in 2013 deden 153 deelnemers mee en in 2014 203 deelnemers. Aanstaande woensdag gaan de aardappelen, verhandelt via APF Holland, naar de fritesfabriek Agrarfrost te Duitsland. Hopelijk weet ik eind van de week de uitslag. Wanneer de uitslag bekend gemaakt wordt geef ik van te voren aan op twitter en Facebook. De uitslag wordt op Twitter dan bekend gemaakt.