In de Overijsselse tocht, die achterlangs ons bedrijf loopt, staat het water enkele cm's boven de beschoeiing. Voorlopig blijft het wisselvallig. Er moet nog veel gebeuren op het land. Wintertarwe moet gezaaid worden en er moet nog geploegd worden.

14 oktober 2013; nat weekend achter de rug

In het weekend van 11,12 en 13 oktober is er ca. 50 mm neerslag gevallen. De akkers op Harrysfarm zijn behoorlijk nat geworden. Op een deel van het bietenland staat zelfs een plas water. Hier in Oostelijk Flevoland valt het nog mee vergeleken met het Zuidwesten van Nederland waar veel akkers zijn ondergelopen. Daar moet gevreesd worden voor de nog te rooien aardappelpercelen. In de Overijsselse tocht, die achterlangs ons bedrijf loopt, staat het water enkele cm’s boven de beschoeiing. Voorlopig blijft het wisselvallig. Er moet nog veel gebeuren op het land. Wintertarwe moet gezaaid worden en er moet nog geploegd worden.

In de Overijsselse tocht, die achterlangs ons bedrijf loopt, staat het water enkele cm's boven de beschoeiing. Voorlopig blijft het wisselvallig. Er moet nog veel gebeuren op het land. Wintertarwe moet gezaaid worden en er moet nog geploegd worden. In de Overijsselse tocht, die achterlangs ons bedrijf loopt, staat het water enkele cm's boven de beschoeiing. Voorlopig blijft het wisselvallig. Er moet nog veel gebeuren op het land. Wintertarwe moet gezaaid worden en er moet nog geploegd worden.