7 juni 2013; uitreiking Pieperprijsvraag bodywarmer

7 juni 2013; uitreiking Pieperprijsvraag bodywarmer

Het heeft even geduurd maar eindelijk heb ik de Harrysfarm bodywarmer kunnen overhandigen aan de winnaar van de aardappelprijsvraag 2013. Vorig jaar kwam de prijswinnaar nog bij ons uit de buurt maar dit jaar komt de winnaar uit het Zeeuwse plaatsje Graauw. De winnaar Karel Steijaert is zelf ook akkerbouwer.Samen met mijn broer vrijdagochtend 7 juni om 8.30 uur vertrokken naar Zeeuws Vlaanderen. Dat ligt niet naast de deur. Maar het weer werkte mee en we waren van plan om er een dagje uit van te maken, want zo vaak kom je niet in Zeeland. Rond 12.00 uur kwamen we aan in Zeeuws Vlaanderen. We hebben op het terras nog even gekletst onder het genot van een glaasje fris en een heerlijke Zeeuwse Bolus. Daarna nog een rondleiding over het erf en de schuren bekeken.
Na de rondleiding onze weg vervolgd over de diverse Zeeuwse eilanden. Het was een mooie dag.