16 september 2010; Harrysfarm 1,5 dag uit de lucht

16 september 2010; Harrysfarm 1,5 dag uit de lucht

Maandag 13 september bij mijn buurman 5,5 ha uien opgeladen. Om 23.30 waren we klaar. Daarna is het weer gaan regenen. Dinsdag 14 september, 30 mm. Woensdag 15 september 12 mm en donderdag 16 september 4 mm. Het blijft maar nat. Tot aan maandag nog even geduld hebben dan krijgen we waarschijnlijk eindelijk wat beter weer.

Was even zweten toen ik woensdagmorgen 15 september bij mijn ontbijt tot ontdekking kwam dat ik niet mijn homepagina van Harrysfarm zag , maar een zwart scherm met Turkse vlaggen en een vage tekst dat de site gehackt is. De hackers hebben de beginpagina’s verandert. Het gaat om meerdere websites die bij Solcon gehost worden. Gelukkig heeft Solcon sinds vanavond de site weer in de lucht gekregen omdat er door Solcon backups worden gemaakt. De beveiliging wordt ook aangepast.
Hier meer info op de site van Omroep Flevoland.