9 september 2007

9 september 2007

Op vrijdagmiddag kwamen 3 Belgen aan die een slaapplek op het land wilden hebben. Ze hebben hun tentje op de tarwestoppel voor de suikerbieten opgeslagen. De Belgen zijn op rondreis door Europa. De Belgen hadden het erg naar hun zin. Ze konden meteen de uienoogst meemaken.

9 september 2007

Belgen op bezoek.

In de winterpeen kom ik regelmatig muizen tegen. Deze kunnen in de peen veel schade veroorzaken. Om de schade zoveel mogelijk te beperken leg ik om het perceel dakpannen neer met daaronder graankorrels. Zo probeer ik de muizen alternatief voer te geven, zodat ze niet te veel in de winterpeen komen. Aangevreten winterpeen, dit is bij de oogst straks tarra.

9 september 2007 9 september 2007


De gezaaide bladrammenas in de tarwestoppel begint na wat regen begin vorige week lekker te groeien.

9 september 2007

Bladrammenas.