22 januari 2000

Wat schets mijn verbazing als ik de “Oogst” opensla. Daar staat een recentie van mijn site.
Gelukkig komt mijn site er op de meeste punten goed af. De bezoekersaantallen zijn door de recentie ook in een keer gestegen van 4-7 per dag naar 40 bezoekers op 1 dag.

Nog steeds geen vorst, alhoewel de weersvoorspelling voor volgende week enkele nachten met vorst geeft. Hopelijk zijn de vele mugjes dan ook weg , want zodra de zon hier schijnt stikt het ervan. De aardappelopslag kan ook nog wel wat vorst gebruiken, zodat we daar straks geen last van hebben.
De regen in januari viel tot nu toe mee. Op het land zag je zelfs afgelopen week af en toe een grijs kopje klei.
Afgelopen maandag zijn de aardappels voor de derde keer gegast. Waarschijnlijk was dit de laatste keer, afhankelijk van wanneer afnemer Meyer uit Swifterbant de Bintjes wil hebben. De aardappels worden elk jaar rond week 9-10 afgeleverd. De temperatuur van de aardappels ligt rond de 7,5 graden.
De laatste dagen veel vergaderingen afgelopen waarbij Minas en Gewasbeschermingsmidelen een hot item is.