Langs de Overijssselse tocht en Vuursteentocht maai ik alleen de bovenkant. Met deze maaier komen we niet onderin. Waterschap Zuiderzeeland maait eens in de 2 jaar de onderkant mee waar vooral hoog riet staat.

10 oktober 2013; klepelen taluds sloten

Donderdag 10 oktober 2013 heb ik de sloottaluds geklepeld. Samen met 2 collega’s werken we met een Hemos klepelmaaier. Zo onderhouden we ca. 3-4 keer per jaar de sloottaluds. Met deze klepelmaaier kunnen we net tot aan de rand van de bodem het gras maaien. Langs de Overijssselse tocht en Vuursteentocht maai ik alleen de bovenkant. Met deze maaier komen we niet onderin. Waterschap Zuiderzeeland maait eens in de 2 jaar de onderkant mee waar vooral hoog riet staat.

Langs de Overijssselse tocht en Vuursteentocht maai ik alleen de bovenkant. Met deze maaier komen we niet onderin. Waterschap Zuiderzeeland maait eens in de 2 jaar de onderkant mee waar vooral hoog riet staat. Langs de Overijssselse tocht en Vuursteentocht maai ik alleen de bovenkant. Met deze maaier komen we niet onderin. Waterschap Zuiderzeeland maait eens in de 2 jaar de onderkant mee waar vooral hoog riet staat. Langs de Overijssselse tocht en Vuursteentocht maai ik alleen de bovenkant. Met deze maaier komen we niet onderin. Waterschap Zuiderzeeland maait eens in de 2 jaar de onderkant mee waar vooral hoog riet staat.